Badkamer renovatie boortmeerbeek na velux raam

Badkamerrenovatie Boortmeerbeek: Van droom naar werkelijkheid

Een prachtige badkamerrenovatie in Boortmeerbeek?

Iacob Construct realiseerde het voor deze tevreden klant! In deze blogpost nemen we u mee doorheen het project, van de eerste ideeën tot de oplevering van de droombadkamer.

De uitdaging:

De klant had een gedateerde badkamer die niet meer voldeed aan hun wensen. Ze wilden een moderne en stijlvolle badkamer met meer ruimte en functionaliteit.

Onze oplossing:

We startten met een intakegesprek om de wensen en het budget van de klant te bespreken. Vervolgens maakten we een 3D-ontwerp van de nieuwe badkamer. Hiermee kregen de klanten een goed beeld van hoe de badkamer er na de renovatie zou uitzien.

De uitvoering:

We voerden de renovatie zorgvuldig en efficiënt uit. We gebruikten hoogwaardige materialen en letten op een perfecte afwerking. De klant kon tijdens de hele renovatie op de hoogte blijven van de vorderingen via onze duidelijke communicatie.

Het resultaat:

De klant is erg tevreden met hun nieuwe badkamer. De badkamer is nu modern, stijlvol, en biedt meer ruimte en functionaliteit. De klant geniet nu elke dag van hun droombadkamer!

Enkele details van de renovatie:

  • Inloopdouche met regendouche
  • Badkamermeubel met dubbele wastafel
  • Vloertegels met houtlook
  • Wandtegels met accentwand
  • Inbouwspots

Bent u ook op zoek naar een badkamerrenovatie in Boortmeerbeek?

Iacob Construct is uw betrouwbare partner voor een complete badkamerrenovatie, van ontwerp tot oplevering. We nemen u alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw droombadkamer werkelijkheid wordt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Lees meer artikels

Gerelateerde berichten