• Bent u op zoek naar een aannemer voor afwerkingswerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van alle afwerkingswerken en werken met de beste materialen en vakmensen.

 • Afbraakwerken zijn vaak nodig bij renovatie of nieuwbouw. Wij kunnen u helpen bij het veilig en efficiënt afbreken van oude constructies

  Laatst bijgewerkt op 4 november 2023

  Gem. leestijd 2 min

 • Onze aannemers zijn gespecialiseerd in het installeren van alle soorten sanitair, van badkamermeubels tot toiletten en douches. We werken met de beste merken en materialen om ervoor te zorgen dat uw sanitair jarenlang meegaat.

 • Heeft uw woning een opfrisbeurt nodig? Met een totaalrenovatie krijgt u uw woning weer in topconditie. Wij verzorgen de renovatie van A tot Z, van het ontwerp tot de uitvoering

  Laatst bijgewerkt op 12 oktober 2021

  Gem. leestijd 2 min

KLANTEN FEEDBACK

Enkele reacties van onze klanten

testimonial-5-male

“Onze badkamer is weer als nieuw!”

Wij hebben onlangs onze badkamer laten renoveren door Iacob Construct en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Het bedrijf heeft een geweldig werk geleverd en we zijn erg blij met de nieuwe badkamer. De badkamer is nu een heerlijke plek om te relaxen en ons klaar te maken voor de dag.

Yves B.

testimonial-4-female

“We zijn zeer tevreden”

Ons dak was aan vervanging toe en we waren op zoek naar een betrouwbare aannemer. Via Google kwamen we bij Iacob Construct terecht en we zijn zeer tevreden over de keuze die we hebben gemaakt. De dakpannen zijn in de kleur rood en passen perfect bij de rest van het huis.

Siobhan A.

testimonial-3-female

“We zijn erg tevreden”

We zijn erg tevreden met de manier waarop Iacob Construct het project heeft aangepakt. Het bedrijf was zeer flexibel en nam de tijd om ons te adviseren over de beste oplossing voor ons dak. De vakmensen zijn zeer beleefd en werkten netjes en efficiënt. We zijn erg blij met het eindresultaat en zouden Iacob Construct zeker aanbevelen aan anderen.

Sara v. d. B