Leer ons kennen

Kwaliteit en vertrouwen

Iacob Construct is een Belgisch bouwbedrijf gespecialiseerd in badkamerrenovaties, sanitair, afbraakwerken, afwerking, veranda, totaalrenovaties en dakrenovaties. Wij zijn gevestigd in Mechelen, maar werken in heel Vlaanderen.

5/5

“Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze toegewijd zijn aan vakmanschap en klanttevredenheid.”

Onze zaakvoerder

Cozmin Iacob is de zaakvoerder en hoofdaannemer van Iacob Construct. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector en heeft een team van +10 mensen onder zijn leiding en een netwerk van specialisten rondom zich.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die zich inzetten om uw project tot een succes te maken. We werken met een vaste groep aannemers en onderaannemers, zodat we u een kwalitatieve en betrouwbare service kunnen bieden. Ook kunnen we steeds gebruik maken van een netwerk van specialisten om elke klus te kunnen klaren.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op +32 467 82 78 54.

 • Afwerking

  Bent u op zoek naar een aannemer voor afwerkingswerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van alle afwerkingswerken en werken met de beste materialen en vakmensen.

 • Afbraakwerken

  Afbraakwerken zijn vaak nodig bij renovatie of nieuwbouw. Wij kunnen u helpen bij het veilig en efficiënt afbreken van oude constructies

 • Sanitair

  Onze aannemers zijn gespecialiseerd in het installeren van alle soorten sanitair, van badkamermeubels tot toiletten en douches. We werken met de beste merken en materialen om ervoor te zorgen dat uw sanitair jarenlang meegaat.

 • Totaalrenovatie

  Heeft uw woning een opfrisbeurt nodig? Met een totaalrenovatie krijgt u uw woning weer in topconditie. Wij verzorgen de renovatie van A tot Z, van het ontwerp tot de uitvoering

 • Badkamer renovatie

  Badkamerrenovatie is een grote klus, maar met de juiste hulp is het een fluitje van een cent. Wij helpen u om uw droombadkamer te realiseren, van ontwerp tot uitvoering.

 • Dakwerken

  Een dakrenovatie is een belangrijke investering in uw woning. Een goed gerenoveerd dak beschermt uw woning tegen weersinvloeden en verhoogt de waarde.

 • Veranda

  Bent u op zoek naar een aannemer om een veranda te laten bouwen of renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen en renoveren van veranda's en werken met de beste materialen en vakmensen.

0
Voltooide projecten
0
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring
0
Geweldige werknemers

UW DROOMWONING REALISEREN MET ONZE RENOVATIEDIENSTEN

Onze voordelen

Wij zijn een ervaren en betrouwbare aannemer die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Wij werken met vakkundige vaklieden en gebruiken hoogwaardige materialen. Wij bieden u een garantie op onze werkzaamheden.

 • Kwaliteit: Wij werken met hoogwaardige materialen en vakkundige vaklieden.

 • Ervaring: Wij hebben jarenlange ervaring in de renovatiebranche.

 • Flexibiliteit: Wij zijn flexibel en kunnen uw wensen in de praktijk brengen.

 • Betaalbaarheid: Wij bieden concurrerende prijzen.

 • Garantie: Wij geven garantie op onze werkzaamheden.

OVERZICHT VAN NIEUWS EN HANDIGE TIPS

Laatste nieuws en tips