Klanten feedback

Enkele reacties van onze klanten

Karin AussemsKarin Aussems
16:15 26 Jan 24
Zeer tevreden over de volledige renovatie van mijn badkamer in slechts 8 dagen. Alle afspraken correct nagekomen. Prijs/kwaliteit SUPER. Deze firma durf ik aanraden!
js_loader

“Geweldige Badkamer renovatie”

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het geweldige werk dat onze aannemer heeft geleverd bij de renovatie van onze badkamer. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze toegewijd zijn aan vakmanschap en klanttevredenheid.

Wat ons vooral opviel, was de netheid en efficiëntie van het team. Ze hielden de werkplek netjes en ruimden alles op na afloop van de werkdag. Dit gaf ons gemoedsrust en maakte de renovatie een stressvrije ervaring.

Sven H.

avatar-01

“De veranda is van topkwaliteit en ziet er prachtig uit.”

Wij zijn zeer tevreden over de veranda renovatie die Iacob Construct voor ons heeft uitgevoerd. Het bedrijf heeft een geweldig werk geleverd en we zijn erg blij met het resultaat.

De communicatie met Iacob Construct was zeer goed. We werden altijd op de hoogte gehouden van de voortgang van het project en we konden altijd vragen stellen.

Jonas V.

testimonial-5-male

“Onze badkamer is weer als nieuw!”

Wij hebben onlangs onze badkamer laten renoveren door Iacob Construct en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Het bedrijf heeft een geweldig werk geleverd en we zijn erg blij met de nieuwe badkamer. De badkamer is nu een heerlijke plek om te relaxen en ons klaar te maken voor de dag.

Yves B.

testimonial-4-female

“We zijn zeer tevreden”

Ons dak was aan vervanging toe en we waren op zoek naar een betrouwbare aannemer. Via Google kwamen we bij Iacob Construct terecht en we zijn zeer tevreden over de keuze die we hebben gemaakt. De dakpannen zijn in de kleur rood en passen perfect bij de rest van het huis.

Siobhan A.

testimonial-3-female

“We zijn erg tevreden”

We zijn erg tevreden met de manier waarop Iacob Construct het project heeft aangepakt. Het bedrijf was zeer flexibel en nam de tijd om ons te adviseren over de beste oplossing voor ons dak. De vakmensen zijn zeer beleefd en werkten netjes en efficiënt. We zijn erg blij met het eindresultaat en zouden Iacob Construct zeker aanbevelen aan anderen.

Sara v. d. B