Badkamer renovatie Duffel na spiegels

Badkamerrenovatie Duffel: Moderne metamorfose met oog voor detail

Een badkamerrenovatie in Duffel die baadt in stijl en functionaliteit?

Iacob Construct toverde de gedateerde badkamer van deze klant om tot een ware parel. In deze blogpost nemen we u mee doorheen de metamorfose, van inspiratie tot realisatie.

De startpositie:

De oude badkamer was klein, donker en kende een verouderde inrichting. De klant verlangde naar een moderne en praktische ruimte met meer comfort en een luxueuze uitstraling.

Onze aanpak:

Na een intakegesprek om de wensen en het budget te bespreken, creëerden we een gedetailleerd 3D-ontwerp. Dit gaf de klant een perfect beeld van de toekomstige badkamer en stelde ons in staat om de renovatie tot in de puntjes te plannen.

De uitvoering:

Tijdens de renovatie zetten we hoogwaardige materialen in en besteedden we veel aandacht aan de afwerking. We werkten nauw samen met de klant om hun visie te realiseren en hen te betrekken in elke fase van het project.

Het resultaat:

De badkamer is nu een toonbeeld van moderne elegantie. De ruimte oogt groter en lichter dankzij de slimme indeling en het doordachte lichtplan. De inloopdouche met regendouche en het vrijstaande bad zorgen voor een ultieme wellnessbeleving. De klant geniet zichtbaar van hun prachtige, gerenoveerde badkamer.

Enkele highlights van de renovatie:

Waarom kiezen voor Iacob Construct?

  • Ervaring: We hebben meer dan 15 jaar ervaring in badkamerrenovaties en beschikken over een team van vakmensen die hun stiel kennen.
  • Kwaliteit: We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en garanderen een perfecte afwerking.
  • Flexibiliteit: We luisteren naar uw wensen en passen ons plan aan uw budget en behoeften aan.
  • Service: We bieden een totaalpakket aan, van ontwerp tot oplevering, inclusief sanitair, tegels, elektriciteit en waterleiding.
  • Garantie: We geven u 10 jaar garantie op de waterdichtheid van uw badkamer.

Bent u ook op zoek naar een badkamerrenovatie in Duffel?

Iacob Construct is uw betrouwbare partner voor een zorgeloze renovatie van uw badkamer. We luisteren naar uw wensen, creëren een droomontwerp en realiseren uw badkamer met oog voor detail en kwaliteit.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Lees meer artikels

Gerelateerde berichten