Badkamer renovatie Leuven

Uw badkamer is een ruimte waar u dagelijks gebruik van maakt. Het is daarom belangrijk dat uw badkamer er niet alleen mooi uitziet, maar ook comfortabel en praktisch is. Als uw badkamer verouderd is of niet meer voldoet aan uw wensen, is het tijd voor een badkamer renovatie. Iacob Construct is uw partner voor een complete badkamer renovatie in Leuven.

Wat houdt een badkamer renovatie in?

Een badkamer renovatie is een uitgebreide verbouwing van uw badkamer. Hierbij worden alle oude elementen vervangen door nieuwe, zoals de tegels, het sanitair, de kranen, de douche en de installaties. U kunt uw badkamer helemaal naar uw eigen wens inrichten, zodat deze past bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

De voordelen van een badkamer renovatie

Een badkamer renovatie biedt u veel voordelen:

 • U creëert een moderne en comfortabele badkamer. Een nieuwe badkamer is vaak veel moderner en comfortabeler dan een oude badkamer. U kunt kiezen uit een breed scala aan materialen en stijlen, zodat u de badkamer kunt creëren die perfect bij u past.
 • U verhoogt de waarde van uw woning. Een nieuwe badkamer kan de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Dit komt omdat een nieuwe badkamer een extra waardevolle ruimte is voor potentiële kopers.
 • U verbetert de energieprestaties van uw woning. Een badkamer renovatie kan de energieprestaties van uw woning verbeteren. Dit komt omdat u de badkamer kunt isoleren, waardoor u minder energie hoeft te verbruiken voor verwarming en koeling.
 • U geniet van meer veiligheid en hygiëne. Een nieuwe badkamer kan veiliger en hygiënischer zijn dan een oude badkamer. Dit komt omdat nieuwe badkamers vaak voorzien zijn van antislipmatten en andere veiligheidsvoorzieningen.

De kosten van een badkamer renovatie

De kosten van een badkamer renovatie zijn afhankelijk van de grootte van uw badkamer, de materialen die u kiest en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Over het algemeen kunt u rekenen op een prijs tussen €5.000 en €25.000.

Wat kunt u verwachten van Iacob Construct?

Iacob Construct is een ervaren en betrouwbare aannemer die al jarenlang badkamer renovaties uitvoert in Leuven. Wij staan voor kwaliteit, service en betaalbaarheid.

Wanneer u kiest voor Iacob Construct, kunt u het volgende verwachten:

 • Een persoonlijk adviesgesprek. We nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden voor uw badkamer renovatie.
  Image of Badkamer ontwerpOpens in a new window
  www.grando.nl
  Badkamer ontwerp
 • Een offerte op maat. We maken een offerte op maat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.
 • Een professionele uitvoering. We werken met vakkundige professionals die de renovatie van uw badkamer tot in de puntjes uitvoeren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag om uw badkamerdroom te realiseren.

Lees meer artikels

Gerelateerde berichten