Badkamer renovatie Lier douche met rookglas

Badkamerrenovatie Lier: Luxe en comfort in een klassieke badkamer

Een prachtige badkamerrenovatie in Lier?

Iacob Construct realiseerde het voor deze tevreden klant! In deze blogpost nemen we u mee doorheen het project, van de eerste ideeën tot de oplevering van de droombadkamer.

De uitdaging:

De klant had een gedateerde badkamer die niet meer voldeed aan hun wensen. Ze wilden een klassieke badkamer met een luxueuze uitstraling, meer comfort en een inloopdouche.

Onze oplossing:

We startten met een intakegesprek om de wensen en het budget van de klant te bespreken. Vervolgens maakten we een 3D-ontwerp van de nieuwe badkamer. Hiermee kregen de klanten een goed beeld van hoe de badkamer er na de renovatie zou uitzien.

De uitvoering:

We voerden de renovatie zorgvuldig en efficiënt uit. We gebruikten hoogwaardige materialen en letten op een perfecte afwerking. De klant kon tijdens de hele renovatie op de hoogte blijven van de vorderingen via onze duidelijke communicatie.

Het resultaat:

De klant is erg tevreden met hun nieuwe badkamer. De badkamer is nu klassiek, luxueus en biedt meer comfort en functionaliteit. De inloopdouche is een echte eyecatcher en de klassieke elementen zorgen voor een sfeervolle uitstraling.

Enkele details van de renovatie:

Bent u ook op zoek naar een badkamerrenovatie in Lier?

Iacob Construct is uw betrouwbare partner voor een complete badkamerrenovatie, van ontwerp tot oplevering. We nemen u alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw droombadkamer werkelijkheid wordt.

Waarom kiezen voor Iacob Construct?

  • Ervaring: We hebben meer dan 15 jaar ervaring in badkamerrenovaties en beschikken over een team van vakmensen die hun stiel kennen.
  • Kwaliteit: We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en garanderen een perfecte afwerking.
  • Flexibiliteit: We luisteren naar uw wensen en passen ons plan aan uw budget en behoeften aan.
  • Service: We bieden een totaalpakket aan, van ontwerp tot oplevering, inclusief sanitair, tegels, elektriciteit en waterleiding.
  • Garantie: We geven u 10 jaar garantie op de waterdichtheid van uw badkamer.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Lees meer artikels

Gerelateerde berichten